Trött!

Nu räknar jag ner för fullt till skolavslutningen, längtar verkligen! Har varit skittrött for no reason i typ en vecka nu. Dessutom har jag ingen bra väckningssignal på mobilen eftersom man lätt tröttnar på den allra bästa väckningslåtens början(Scream/Schrei)

Snor lite bilder från T!

image73
Jag sitter på tåget. Jag har på mig:
Min tröja
Min tofs
Mina strumpor
Mina underkläder
Mina skor
men också:
Tessans shorts
Tessans Hello-Kitty hårspännen

På vägen hem hade jag:
Min tofs
Mina strumpor
Mina underkläder
Mina skor
men också:
Tessans shorts
Tessans Hello-Kitty hårspännen
Tessans tröja
Tessans nya(assnygga!!!!) tjocktröja

Lite update!

Jag var ju i Stockholm i helgen. Det var trevligt, F tröttnade nog på mig när jag(för typ 10nde gången) sa "här skulle jag kunna bo" när vi var inne på Åhlens. 
Bilder kan ni se hos Tessan: Teo93.blogg.se 
Discot blev också bra, 1429,50 la vi ner i en godispåse. Sen måste vi ju dra ifrån Linnea och Fredriks utlägg.

PS. My dad rules the world. Han hade fått asmkt i lön(eller vad det var). ASMKT!

Humpfh...

Jag har ganska mkt att klaga på. Jag tog inte med mig ngra skoljobb hem igår eftersom jag hade ridning och två TV program att titta på. Men självklart får jag typ 2 h ledigt så jag kunde ha jobbat igår! F*N!!!!
Så nu har jag NO att göra till imorgon. Men jag vill bara sitta här och titta på YT-klipp. Det finns så många snygga killar =) Dock finns inte min drömkille där(eller dröm och dröm, han... ja...hm...*försöker komma på ngt passande att säga om honom*...hm...*lyckas inte* han har ngt som jag gillar iaf)!!! Men Bill Kaulitz finns ju alltid!! =)

Topic of today

Mamma!
Jag och mamma kommer inte alls bra överens, vi har helt skilda åsikter om saker. Och idag kom min limit. Hon ville att jag skulle springa över till Karin för att fråga en sak. Nu tänker ni säkert att mamma kunde ha ringt. Och det har ni rätt i, det gjorde hon också först(mamma är korkad men har inte hur lågt IQ som helst...) men kom inte fram.

Plugg, plugg, plugg!

Jag vet att sommarlovet snart kommer och jag känner för att bara sträcka mig ut på en filt och få hudcancer!!!!!!!!
Men sommaren är inte riktigt här än, först är det plugg som gäller(fast vi har inte så mkt, bara NO, SV, SO, MA(Ok, det var lite grand) och så måste jag göra ENG(hur får man G på en VG/MVG up????) och Bild, dessutom vill jag bli klar med Slöjden också så att jag kan sticka eller göra ngt annat soft!!!) men sen kommer SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR! Då blir det Frankrike(Paris och Lyon) och det bävar jag lite för eftersom det enda jag kan säga på franska är:
"Vill du ligga med mig i kväll?" och "jag heter ylva". Sen kan jag såklart "hej" och "tack". Jag kommer ju då komma långt i Frankrike... Det hade varit bättre om vi hade åkt till Tyskland, det kan både jag och pappa lite grand...
Sen ska jag ju vara med Fanny och Tessan hela sommaren. Mathilda kommer som vanligt hit en vecka och vi kanske ska på ett ungdomskollo. Sen är det 2 dagar ridläger. Annars är det fritt fram för sol och bad!!!!!

Uppdate...

100/174=0,57 0,57 kommentarer/inlägg!!!!!!!!!

Sorry...

...att jag inte uppdaterat på länge. Kan dock skylla på pappa! Han var tvungen att använda min dator för sin egen var trasig! Men nu är jag back in business!! Har missat bussen och väntar på att pappa kan skjutsa mig! Ses efter skolan! BTW håller jag på att läsa Gossip Girl igen. Böckerna är faktiskt ganska tråkig...

Söta gulliga Rickard

Om ni går in på pappas blogg: peter.karlberg.org och bläddrar till slutet av inlägget som är där, så ser ni Rickard som står och håller i ett plakat där det står: sparka Reinfeldt - för en bättre framtid. Det ser ganska kul ut. Han sprang omkring med den och tänkte sätta ner den i jorden brevid vägen! WTG Rickard!

En liten fundering...

...vad heter Ärtsoppa på engelska?

Mathilda satt och åt ärtsoppa. Eftersom jag inte tycker om det(och tycker att alla borde tycka/göra som jag) sa jag:
- Why the fuck are you eating...(här stannade jag ett tag)... peasoup?(Dock när man säger det blir det ett annat ord: peesoup. Så Mathilda tappade matlusten lite grand...)

RSS 2.0