Pappa i telefonen:

Jag lyssnade med ett halvt öra, men dom pratade om att pappa skulle hjälpa någon(farfar troligen) att fixa något.

Små stycken av samtalet:

- Du ska trycka på äpplet... Ne, längst upp till höger... (Lite senare) Ne, inte nere på musen, uppe på musen. Du håller musen upp-och-ner helt enkelt... *Stort skratt* (Ytterligare lite senare) Men vi kan fixa det när vi kommer hem till er och äter semlor.

Där hörde/förstod jag att det var Farfar han pratade med.

Nu ska jag tillbaka till mitt nuvarande problem. Pengar. (Jag ville låta lite vuxen, funkade det?) Ne, men Banken. Internetbanken rättare sagt. Hur sjutton flyttar jag över pengar? I kinda need to know.

It´s a learning experience:

Jag ska snart skriva på mitt ID-kort. Jag behöver kunna skriva en snygg namntäckning. Det leder mig till ett av mina problem: Det har jag inte!!! Antingen får jag Fanny att lära mig skriva snyggt eller så får pappa lära mig att skriva slarvigt så att NOBODY KNOWS IT'S ME! Jag röstar för det senare.


Sen vill jag kunna lite HTML. Kollade in på min(vad kallades det nu igen...) kodmall(! Jag kom på det!) och allt är ett virrvarr. Vart ser jag vart färgerna är? Hur vet jag vilket nummer färgerna har? Help me!

Jag jobbar nu förövrigt. Fast det är väll en underdrift. Jag hänger helt enkelt. Tog halva dagen för mig att LOGGA IN. Det är ju smått... jag vet inte... GRUNDLÄGGANDE kanske? *Smashing myself*.

Jag är (som synes) lite sur på mig själv. Kom på att jag BORDE ha tagit med mig Ma-boken/SO-boken(och Sudan-häftet) alt. Engelska boken. Eller t.o.m RÄTT NO-bok skulle ha hjälpt. Jag kunde t.o.m ha tagit med mig datorn hit till Kantro för att uppdatera min iPhone. Men NEEEEJ, jag var tvungen att bara ta mig en bok som jag läser för skojs skull. *morrar*

Nu...

Nu fungerar det att länka. :P Jäkla Safari.

Btw...

Så såg jag att Erik hade börjat blogga han med. Eller upptagit, beroende på hur man ser det. Jag har då aldrig hört att han skulle ha bloggat förrut, så för mig är det nytt!

erik.karlberg.org

Jag hatar att jag inte kan länka. Vänta lite, ska kolla om det går i Firefox. Men det vore... irriterande. Det har jag ju inte hemma.

På gumnasium-studiebesök:

På Bilden, dom skulle presentera vad dom hade gjort och en av killarna Steven hade gjort en pingu-liknande sak:

- Varför är den svart?
- Jag tänkte på afroamerikaner... och att det finns svarta snögubbar.
*Gapskratt*

Butikens utbildningslokal...

...erhåller ett skydd från omvärlden, men inte från min egen bristande koncentration. Mitt huvud ser just nu ut så här:

Större delen=SD
Den mindre delen= MD

SD: Shadow of a Doubt, kom igen.
MD: NO:n ska in. NU!
SD: Att läsa boken är också läxa.
MD: Till om väldigt länge. NO:n ska in NU!
SD: Stickning behöver du också göra.
MD: NO är viktigare just NU!
SD: Face it. NO är tråkigt. BOKEN!!! STICKNINGEN!!! SHADOW OF A DOUBT!!!
MD: *mumlande* NO

fortsättning följer...

Fortsättning på NO.

Kanske lite sent men hellre sent än aldrig right?

I skuggan av NO

Jag sitter i utbildningslokalen(passande va?) och gör NO. 

Nu kom Alva. Bye!

I butiken och på väg att flyga härifrån...

...med vingarna jag fick av att smaka på Mathildas Red Bull! Ska snart barnvakta Anja med co. Sen sova över, sen hem till Anna för det är hennes födelsedag imorgon!

BTW: Grattis Tessan. Bara 1 månad kvar!

Livet bakom kassan...

Bild på mig med en av kassa-datorerna!

Kom helt plötsligt på...

...undrar om man kan blogga från min iPhone. Tål att kolla upp vid bättre tillfälle. 

Så det så!

Tänkte att jag skulle skriva något och se hur länge det tar innan någon kommer på att jag har skrivit!

Just nu är jag i butiken. Jag blev butikövervakare helt plötsligt, utan min vetskap. Zili började plocka med sin dator förrut och jag satt och lyssnade på musik, helt plötsligt kommer någon in och börjar prata med mig om en dator. Jag vänder mig till höger: MEN INGEN Zili! Jag hämtade direkt Erik(snubben skulle lämna tillbaka en dator) som berättar att snubbens problem visst gick bra. Det var någon(jä*vla) PC-tekniker som hade sagt att han inte trodde(sa att han var bombsäker på) att Mac inte funkade för att kunna ta skrivbordet på en dator(PC, dom dumskallarna) och ha det på Mac:en. Det kunde man visst!
MAN KAN ALLTSÅ KÖRA DesktopRemote(tror jag det hette) på en Mac!

RSS 2.0